Undercover naar Kiki-Jane van Iterson

Afgelopen winter heb ik voor Undercover bedacht dat hij niet meer op het hoogste niveau in de eventingsport hoefde te lopen. Ik heb toen de beslissing genomen om Ut, als ik een passende ruiter kon vinden, te leasen aan een jonge ruiter die zich graag zou willen ontwikkelen in de eventingsport. Ut is een super leermeester! Op deze manier kan Ut nog lang mee in de sport (springen is wat hij het allerleukste vindt), en kan ik een jonge ruiter de kans geven om heel veel te leren van zo’n ervaren paard.

Sinds februari dit jaar is mijn kanjer onder het zadel bij Kiki-Jane. Kiki-Jane is een ambitieuze junior ruiter. Ze zijn nu een paar maanden samen onderweg en ik ben blij om te zien dat het zo goed gaat! De band wordt steeds sterker en ze raken steeds meer op elkaar ingespeeld. Ik ben razend enthousiast en heb ook aan Kiki gevraagd om iets te vertellen over de nieuwe samenwerking:

Kiki-Jane over Ut:
“Ik rijd Ut nu sinds februari en ik leer elke dag zoveel van hem! Ut had al vrij snel zijn plek gevonden bij ons thuis. Hij is een echte leermeester voor mij, een paard met een super fijn karakter. Mijn rijvaardigheid wordt met de dag beter en het is echt een genot om hem te mogen rijden. We hebben samen nu al 3x gecrosst en dat gevoel is echt onbeschrijfbaar!😊
Helaas door het virus in het land kunnen we nog niet van start gaan, maar we trainen lekker door thuis. Aan de positieve kant kunnen we in deze tijd een sterke band opbouwen en een team vormen, alhoewel we dat al aardig zijn!
Ik ben de familie Pen ontzettend dankbaar voor deze kans! Elaine helpt ons super goed op pad. Het is gemakkelijk contact te houden met elkaar en een fijne samenwerking!
Ik weet zeker nog veel meer van Utje te gaan leren. We gaan samen lekker veel kilometers maken en kijken wat op ons pad komt. Maar het allerbelangrijkste is, genieten!”

Ook ik hoop dat de wedstrijden snel weer gaan beginnen om deze twee kanjers samen te zien knallen!